Strony: 1
Rektor
Pierwsze wrazenia juz za nami, czas na refleksje... na jakie poprawki jestescie przygotowani?
Ja czuje ze nie zdam finansow publicznych bo mnie skreca jak mysle o tym, takie glupoty ze ehhh nooo i obawiam sie o rynki finansowe, ale to mysle ze jakby przysiasc to da rade, choc nie zdziwie sie jak obleje
Chcialbym zdac w pierwszym terminie analize finansowa, matematyke i ekonometrie, bo z tymi przedmiotami meczyc sie dluzej to morderstwo i moze byc bardzo ciezko...
Temat na luzie, mam nadzieje ze sie przyjmie, na razie mamy jeszcze 'sezon ogorkowy'
Rektor
ekonometria...oj, na samo słowo mnie w brzuchu ściska...
finanse cienko widze...bo ona nic nie mówi sensownego tylko plecie głupoty, a egzamin ustny... to jak mam jej odp na pytania skoro na wykładzie nic nie było...,
do matmy i analizy trzeba będzie się przyłożyć, bankowość też przejdzie, bo przeciez test bedzie...
ale jak to będzie to się okaże...nie ma co się martwić na zapas, bo szkoda nerwów
Rektor
Po rewelacyjnym widowisku sportowym na tvp1 mnie tak zmulilo... a Ty nie rozmywaj bo zaraz dostaniesz minusa tylko wez udzial w dyskusji
Strony: 1